Suomen Saneeraustalo Oy on ostanut

TR Saumaus Oy:n koko osakekannan

Kiinteistöjen julkisivurakentamiseen erikoistunut Suomen Saneeraustalo Oy on ostanut elementtisaumaustöihin erikoistuneen, vuonna 1999 perustetun TR Saumauksen koko osakekannan. Lahtelainen TR Saumaus Oy on toiminut koko Etelä-Suomen alueella ja sen liikevaihto vuonna 2017 päättyneellä tilikaudella on n. 4 milj. euroa.

 

”Kauppa tulee vahvistamaan Suomen Saneeraustalo Oy:n asemaa Suomen julkisivurakentamisen markkinoilla. Koemme, että TR Saumaus tuo meille merkittäviä synergiaetuja ja samalla vahvistaa entisestään palveluvalikoimaamme kerrostalojen ja liikerakennusten julkisivujen kokonaisvaltaisessa saneerauksessa.”, toteaa Suomen Saneeraustalo Oy:n toimitusjohtaja Pentti Myllymäki.

 

TR Saumauksen perustaja ja pääomistaja Timo Romppanen puolestaan toteaa etsineensä jo jonkin aikaa sopivaa ostajaa yritykselle ja neuvotteluissa Suomen Saneeraustalon kanssa kaikki palaset ”loksahtivat täydellisesti kohdalleen”. TR Saumaus on tehnyt aikaisemmin alihankintayhteistyötä Suomen Saneeraustalon kanssa mm. elementtisaumaustöissä.

 

TR Saumaus jatkaa toimintaansa itsenäisenä yrityksenä entisellä nimellä ja kokoonpanolla.

 

Suomen Saneeraustalon tavoitteena on edelleen kasvaa ja vahvistua julkisivukorjaajana. ”Olemme jatkossakin kiinnostuneita laajentamaan toimintaamme sopivin yritysostoin, mikäli ne tukevat saumattomasti perusliiketoimintaamme ja kasvustrategiaamme”, toteaa Myllymäki.

 

Lisätietoja:

Suomen Saneeraustalo Oy, toimitusjohtaja Pentti Myllymäki, p. 0400 668097,

pentti.myllymaki@saneeraustalo.fi

 

TR Saumaus Oy, toimitusjohtaja Timo Romppanen, p. 0400 840931,

trsaumaus.romppanen@phnet.fi

© 2020 Suomen Saneeraustalo Oy

Puh. 040 620 6662 • toimisto@saneeraustalo.fi • Itäinen Valkoisenlähteentie 14 B, 01380 Vantaa • Y-tunnus 2712583-1